Nieuw: Kunststof folie

18-02-2013


Nieuw in het assortiment: Kunststof folie.

Eind 2011 begon onze zoektocht naar een alternatief voor ons 80 grams vezelversterkt papier.

Na een zakenreis in Azië kwamen we in contact met verschillende leveranciers die een alternatief voor regulier papier konden aanbieden welke niet scheurt of krimpt en weerbestendig is. Uiteraard moet de folie ook met de hoogste precisie worden gesneden. Na ontvangst van enige monsters hebben we een keuze kunnen maken welke kunststof folie het meest geschikt is voor het vervaardigen van muziekrollen.

In april 2012 is de eerste zending met uitsluitend 110mm folie aangekomen en zijn we langzaamaan begonnen met het 20-er repertoire aan te vullen met rollen gekapt op kunststof folie.

De rollen die gekapt zijn en in voorraad liggen op het reguliere papier zullen uitlopend worden geleverd. Als de voorraad is uitgelopen worden deze op kunststof folie gekapt.

Na de uitsluitend positieve reacties over de folie hebben we een zending 140mm besteld en aan het begin van 2013 ontvangen. Medio maart zullen we beginnen om de 31-er rollen op dezelfde wijze als de 20-er rollen over te gaan kappen op kunststof folie.

De prijzen voor complete rollen blijven ongewijzigd.

De lege rollen papier zullen we blijven leveren als goedkoper alternatief om zelf rollen te kappen.